Romi Studenti 29.11.2021 u Subotici

Romi Studenti 29.11.2021 u Subotici

Romi sve više i više postaju zainteresovani u izgradnji visokih obrazovanja. Upisivanje fakulteta je postala sve veća praksa kod Roma, što u društvenim što prirodnim i političkim naukama. 

Razgovaraćemo sa studentima današnjice, kako su došli do izbora  fakulteta, šta ih je motivisalo, kako se nositi u fakultetima sa ostalim nacijama i gde pronaći podršku. Šta je to što oni savetuju mlađoj generaciji u vezi visokog obrazovanja, šta da urade, i šta da nikako ne propuste ukoliko se odluče za obrazovanje koje sledi posle srednje škole, a naravno tu su i saveti za učenje, stipendije, razmenu, i mnogo ostalih zabavnih aktivnosti koje dolaze zajedno sa studentskim životom.

Oni će Vam pokazati šta sve možete da ostvarite nakon završetka studija, da li je to otvaranje sopstvenog biznisa ili pronalazak posla u već postojećoj firmi, kako doneti dobre odluke u izboru karijere i edukacije i koje su to strategije kojim su se oni vodili kroz studiranje.

Zbog pojačanih mera bezbednosti od Covid-a, obaveštavamo Vas da je broj mesta ograničen i ulazak je omogućen samo ukoliko imate Covid propusnice. Medjusobna distanca će biti u minimumu od 2 metara

i obavezno je nošenje maski.

Radionica će se održati  29.11.2021 od 12h do 19h.

Ako želite da se prijavite na radionicu, pišite nam na admin@ram.org.rs

Napiši odgovor

Your email address will not be published.

Prethodna objava

Poboljšajte svoje mogućnosti! Radionica za mlade Romkinje 22.11.2021

Nova objava

Šaban Bajramović

Najnovije od Novosti

Šaban Bajramović

KRALJ ROMSKE MUZIKE” Šaban Bajramović je po narodnosti bio Rom, a poreklom je iz Niša. U